PINCÉR vendéglátóipari szoftver

A vendéglátás alapvető érdeke az elégedett vendég és a jövedelmező, áttekinthető üzletmenet. Nem elhanyagolható az az igény sem, hogy az üzletmenet dinamikus változása ne igényeljen folyamatos ,,átszervezést’’.

Mindezekre kézenfekvő megoldás a vendéglátás igényeinek megfelelő, korszerű számítástechnika alkalmazása. Az éttermi, a bár, a pizza pult és a konyhai folyamatok ötvözése egy számítógépes hálózaton működő rugalmas, integrált éttermi rendszerré.

A PINCÉR program egyszerűségénél fogva, a kis kávézótól az étterem komplexumokig bárhol jól használható. Lehetővé teszi az éttermek hatékony irányítását, segíti az éttermi vezetés munkáját, a személyzetnek több ideje jut a vendégekre. Megszűnnek a téves rendelések az elérthető felírások, sajt cédulák.

A vezetői munka támogatásakor pénzügyi, készletezési, személyzeti, forgalmi és teljesítményadatok naprakész követését teszi lehetővé biztonsági, hozzáférési jogosultságok beépítésével.

A program elvégzi a naprakész forgalom elemzéseket, törzsadat karbantartást, áru-bevételezéseket és készletfigyeléseket is. Az éttermi rendelés almenü az éttermi munka minden fázisát támogatja és ellenőrizhetővé teszi. A terminálok hullámzó forgalom esetén is biztosítják a gyors és pontos kiszolgálást. Könnyen ellenőrizhető, hogy milyen hatékonyak a pincérek és mekkora forgalmat bonyolítanak. Az összes asztalról részletes információ kérhető le és a szükséges forgalomelemzések is tetszőleges időpontban készíthetők.

A rendszer modul jellegű felépítése lehetővé teszi a felhasználó igényeihez és az adott étterem üzemeltetési szokásaihoz igazodó egyedi összeállítások telepítését is. A rendszer többféleképpen épülhet fel, ezen belül egy vagy több munkahelyes rendszerként is.

Több mint 30 éves tapasztalataink és elégedett ügyfeleink bizonyítják a rendszer életrevalóságát, profi működését.

Nem árulunk zsákbamacskát, a Pincér Demo programot kipróbálhatja, mielőtt döntést hozna.

Nézze meg hogyan működik rendszerünk: Pincér Demo

A Belépési azonosítónak és Jelszónak használja az: admin kódot.

Szeretnénk még figyelmébe ajánlani ételszállító robotunkat, ami a linkre kattintva érhető el.

Keressen minket bizalommal!