Info-kommunikációs akadálymentesítő eszközök
2008-03-05 15:46:00
A MiD-Comp Kft. 2005 januárjában kezdte meg a kisegítő eszközök forgalmazását. Termékeink egy amerikai cégtől származnak, aki több mint 200 gyártó képviseletét látja el Amerika 50 államában és 45 más országban.

Több mint 3000 terméket felölelve.
A mi küldetésünk ebben, hogy hozzájuttassuk a rászoruló embereket olyan technológiához, megoldáshoz ami megkönnyíti az életüket.
Folyamatosan keressük a legjobb kisegítő technológiai termékeket. Kitartók vagyunk a küldetésünkben melyben szeretnénk technológiai eszközökkel megkönnyíteni a fogyatékkal élők életét. A korlátok és gátak ellenére utat szeretnék mutatni az önellátó élethez. A kisegítő technológiából eredő megoldásokat, mindennapi termékeket, minden embernek. Szeretnénk, ha hazánkban is növekedne azon rászorulók száma akik hozzájutnak a technológia kínálta jobb életlehetőséghez. Rugalmas számítógépes illesztőkhöz, ergonomikus billentyűzetekhez, hordozható hangeszközökhöz, szöveg felismerő eszközökhöz, stb. A technológiákat mára kifejlesztették az élenjáró iparban, hogy lehetőséget adjanak a sokféle szükségletnek. Amíg ezek a termékek jelen lesznek addig a MiD-Comp azon lesz, hogy telepítse és támogassa őket.

Tekintse meg katalógusunkat
 
vissza index nyomtatható verzió
 

 
 
 
Ugrás a Microsoft oldaláraUgrás az Enternet oldaláraWebsite made by: GrApixx Design Studio
Levél írása
 
Levél írása Vissza a kezdőoldalra Oldaltérkép Kapcsolat Ugrás a Microsoft oldalára Vissza a kezdőoldalra